Чудо посеред зими: у Дніпрі кондитер створив гігантську солодку вишню

У похмурі осінньо-зимові дні так приємно згадати літо. Так вважає і дніпровський кондитер Дмитро Никифоренко.

-Я хочу Вас трішечки зігріти і подарувати хоч маленьку часточку теплого літа та незабутній смак соковитої вишні, – пише він у Фейсбуці.

Майстер створив черговий шедевр.

Це величезна – на 3,7 кг солодка вишня. Навіть із зеленим листочком.

Торт “Соковита вишня”

Начинка: шоколадний бісквіт, шоколадний крем Тірамісу, горіхи, ніжні медові коржі, крем Чіз, бананово-апельсиновий курд.

Покриття торта – шоколадний глассаж.

Джерело